Club del Sol
Carretera de Port Pollenca
a Alcudia
C’an Cuarassa
Mallorca
Appartement geschikt voor kinderen Mallorca

Per vliegtuig
Vliegen naar Mallorca kan vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Eelde en ook vanaf Weeze (bij Dusseldorf)
Wij vliegen meestal met Transavia vanaf Schiphol. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven.

Autohuren
Ons appartement is prima met een publieke bus vanuit Palma te bereiken. Toch is een huurauto aan te raden, zeker met kleine kinderen. Van te voren een auto reserveren is zeker aan te raden. Via internet is een auto te huren op de luchthaven. De beste prijs-/kwaliteitsverhouding hebben Record carrentals en Goldcar. Beide leveren vrij nieuwe auto’s met airco. De kinderstoeltjes zijn aanwezig maar moeten wel vooraf gereserveerd worden. 
Reserveren kan via  www.recordrentacar.com
PS: Er zijn nog andere aanbieders die via internet goedkoper te boeken zijn. Pas op dan moet u uw auto afhalen vanaf een parkeerplaats verder van de luchthaven. Dit kost veel kostbare vakantietijd.

Met de auto naar Mallorca
Met de eigen auto naar Mallorca rijden is een prachtige tocht en dit kan in 2 dagen. Vanaf Amsterdam is het 1700 km. Men moet dan naar Barcelona rijden en daar de boot nemen naar Alcudia of Palma.  Dat kan met de nachtboot heen en de dagboot terug (beide 6/7 uur) of de snellere Hoovercraft (3/4 uur). De maatschappijen zijn Balearia.es of Trasmediterranea.es.

Zonsondergang Mallorca
 

Het weer
Het weer op Mallorca is het hele jaar door aangenaam. In de maanden juni tot september ligt de temperatuur gemiddeld rond de 27 graden. Het zonseizoen op Mallorca is heel lang. Begin mei tot eind oktober is het strandweer, zelfs in januari hebben we nog in bikini gezeten. Mallorca wordt ook door veel fietsers in april en mei bezocht om de aangename temperatuur en de mooie lange fietsroutes.

Activiteiten:
Zeilen op Mallorca
Strand op Mallorca
Golf op Mallorca

In het kort:

Zonnig appartement
met 2 terrassen

Zeezicht én bergzicht

3 slaapkamers en
2 badkamers

Alle luxe aanwezig

Eigen zwembad én zee op loopafstand

Ideaal voor kinderen

Voor zon, zee, strand, cultuur en sportieve vakanties voor jong en oud