Club del Sol
Carretera de Port Pollenca
a Alcudia
C’an Cuarassa
Mallorca
website element

Trendy

Trendy

Design op Mallorca Er wordt de laatste jaren op het eiland heel veel zorg aan vormgeving besteed. Je ziet het aan winkelgevels en interieur van winkels en restaurants. Mallorca is hip! In het Nederlandse blad Living werd in 2006 een artikel aan Mallorca en de hot spots gewijd.

Palma wordt ook wel “het nieuwe Barcelona” genoemd. Een compacte stad, maar met evenveel sfeer in de nauwe smalle straatjes, aparte winkeltjes en de gezellige terrasjes aan de haven. 

Als voorbeelden voor het nieuwe Mallorca kan ik Puro beach noemen. De hippe strandtent bij Palma. Het is een spinoff van Puro beach in Marbella. Ze hebben ook een mooie site met eigen radiostation en er draaien dagelijks bekende dj's.
Puro Beach Mallorca

Hotel Son Brull in Pollensa is een strak design hotel in een oud klooster. Er is een prachtige spa. Het terras rond het zwembad is een must-see. Het is heel leuk loungen op een hemelbed aan het zwembad.

Nightlife van Mallorca
De Menta in Puerto Alcudia is al decennia lang de disco in het Noorden van Mallorca. Indrinken doe je in de haven van Puerto Alcudia. 
In Puerto Pollensa zijn er meerdere hippe loungebars en kleine clubs. 
In Palma zijn er diverse clubs zoals Pacha. De BCM in Magaluf is ook een topper- alleen het publiek is wel heel erg jong.

 

Activiteiten:
Zeilen op Mallorca
Strand op Mallorca
Golf op Mallorca

In het kort:

Zonnig appartement
met 2 terrassen

Zeezicht én bergzicht

3 slaapkamers en
2 badkamers

Alle luxe aanwezig

Eigen zwembad én zee op loopafstand

Ideaal voor kinderen

Voor zon, zee, strand, cultuur en sportieve vakanties voor jong en oud